The Fact About بیماری زونا چیست ایا واگیر دارد That No One Is Suggesting
The Fact About بیماری زونا چیست ایا واگیر دارد That No One Is Suggesting
Blog Article
زمانی که جویای کمک می شوند اغلب به دلیل خود بیماری نیست، بلکه به دلیل شرایطی است که همزمان با آن بیماری وجود دارد، مانند اضطراب یا افسردگی یا مشکلات دیگر
لازم به ذکر است که ویروس فقط از زمانی فعال است که تاولها برای اولین بار ظاهر میشوند و در نهایت وقتی خشک و پوسته میشوند. انتقال ویروس، قبل از این که تاولها شکل بگیرند یا بعد از فرم پوسته شدن امکانپذیر نیست.
بیماری زونا در سالمندان و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند شایعتر است.
غذاها و نوشیدنیهایی که باید از مصرف آنها خودداری کنید
ترس از مسموم شدن و اعتقاد به اینکه بعضی مواد غذایی اصولاً برای مسموم کردن بشر ساخته شدهاند (مانند قند مصنوعی و آبهای معدنی)
آنها ممکن است آزمایش خون را توصیه کنند، تا تعیین کنند که آیا آنتی بادی لازم برای مقابله با ویروس آبله مرغان را دارید یا خیر. اگر آنتی بادی وجود داشته باشد، این بدان معناست که فرد قبلا آبله مرغان گرفته است ولی شاید آن را به یاد نداشته باشد یا در برابر آن واکسینه شده است.
پس از درمان آبله مرغان، ویروس وارد سیستم عصبی شما میشود و غیرفعال میماند. اما گاهی اوقات دوباره فعال میشود و در امتداد مسیرهای عصبی به سمت پوست حرکت میکند و بیماری زونا به المانی باعث زونا میشود.
چند نکته مهم وجود دارند که باید هنگام بحث در مورد ویروس واریسلا زوستر و انتقال آن در نظر گرفته شوند. اگر فردی تا به حال آبله مرغان نگرفته باشد یا واکسن آبله مرغان دریافت نکرده باشد و تماس مستقیمی با مایعات ناشی از بثورات زونا داشته باشد، ممکن است به آبله مرغان مبتلا شود، اما بلافاصله دچار زونا نخواهد شد.
درمان به موقع با داروهای ضد ویروسی در هنگام شیوع زونا، ممکن است به کاهش میزان بروز نورالژی بعد از هورمون کمک کند.
اختلال شخصیت پارانوئید از چه سنی شروع میشود؟ افراد مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید معمولاً در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی علائم و نشانهها را تجربه میکنند.
آشنایی با بیماری مننژیت؛ اژدهای هفت سر بیماریهای عفونی
دریافت واکسن واریسلا در طول دوران کودکی میتواند هم از آبلهمرغان و هم از زونا جلوگیری کند. برای کسانی که در دوران کودکی واکسن دریافت نکردهاند، واکسن در دسترس است.
تئوری توطئه یا اعتقاد به اینکه اخبار و وقایع کاملاً نامربوط، در واقع اجزا یک نقشه بزرگ و توطئهآمیز هستند.
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۱ ۸ راهکار مفید برای دوباره خوابیدن در نیمه شب